Home Ukraine Україна — українською Депутати два дня розглядатимуть законопроект про деокупацію Донбасу – Парубій

Депутати два дня розглядатимуть законопроект про деокупацію Донбасу – Парубій

294
0
SHARE

Парубій також повідомив про інші плани -в зокрема, залишилися два блоки питань з цього тижня – з ТЕК і блок питань по транспорту| СЕГОДНЯ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій прогнозує, що депутати два дні розглядатимуть законопроект про деокупацію українських територій і визнання Росії державою-агресором.
Як повідомили УНІАН в прес – службі парламенту, про це він сказав під час форуму ” Єврорегіон Карпати – Україна ” у Львівській області. За його словами, Верховна Рада на наступному тижні ( наступний пленарний тиждень триватиме з 19 по 22 грудня) планує розглянути законопроект №7163.
” Є кілька планів на наступний тиждень. Найголовнішим я б назвав закон про деокупацію українських земель і про визнання на законодавчому рівні Російської Федерації агресором. Він досить об’ємний – налічує понад 700 правок. Думаю, на його розгляд піде більше ніж півтора дня. Попередньо плануємо почати його розгляд у вівторок вранці, або, можливо, в середу почати і в четвер закінчити “, – сказав він.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ В Кремлі вибухнули критикою прийнятого Радою закону про реінтеграцію Донбасу
Парубій також повідомив про інші плани парламентаріїв на наступний тиждень. Зокрема, залишилися два блоки питань з цього тижня, не встигли розглянути, – це блок питань по ТЕК і блок питань по транспорту.
” Очевидно, ці два блоки теж буде рекомендовано розглянути на наступному тижні.

Continue reading...