Home Ukraine Україна — українською Найєм: Донька вбитої Ноздровської отримує погрози

Найєм: Донька вбитої Ноздровської отримує погрози

222
0
SHARE

Народний депутат Мустафа Найєм повідомив, що донька вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської отримує погрози, але правоохоронці не звертають на це уваги.
Нардеп заявляє, що мітинг спричинила недовіра людей до правоохоронних органів у розслідуванні вже “двох вбивств”: вбивство Ноздровської та загибель її сестри у ДТП два роки тому.
“Поліція не звертала уваги на погрози Ірині. Батько підсудного (Росошанський, який збив на смерть сестру правозахисниці) погрожував, що вона “погано закінчить”. А її батькам казали, що вони поховають ще одну доньку. Вона зверталася в поліцію, але реакції не було”, – наголосив Найєм в ефірі “Еспресо”.
Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов заявив учасникам мітингу, що Ірина Ноздровська не зверталася до правоохоронних органів із повідомленнями про погрози.
Під час акції Дмитро Ценов пообіцяв активістам, що донька та батьки загиблої Ноздровської отримають охорону. Також створять групу з 10 осіб за участі спеціалістів (юристів), задля контролю процесу.
В якийсь момент на главу Нацполіції Київщини напали мітингувальники.

Continue reading...