Home Ukraine Україна — українською Рабінович: Супрун – така ж злочинниця, як Гонтарева, ми доб'ємося її відставки

Рабінович: Супрун – така ж злочинниця, як Гонтарева, ми доб'ємося її відставки

261
0
SHARE

Після зняття з посади глави Національного банку Валерії Гонтаревої головним завданням політичної партії “За життя” на 2018 рік є…
КИЇВ. 19 січня. УНН. Після зняття з посади глави Національного банку Валерії Гонтаревої головним завданням політичної партії “За життя” на 2018 рік є відсторонення від займаної посади в. о. голови Міністерства охорони здоров’я Уляни Супрун. Про це заявив народний депутат, лідер партії “За життя” Вадим Рабінович в ефірі програми ” Великий вечір ” на телеканалі NewsOne, передає УНН.
“Наша партія “За життя” буде домагатися звільнення недоученого фельдшера з США, найбільшого “українського горя” – в.о. голови МОЗ Супрун, дії якої просто-напросто вбивають вітчизняну медицину і спрямовані проти народу України. Здійснена владою так звана “медична реформа” не відповідає головним цілям перетворень цієї сфери: вона не продовжує людям життя, не регулює ціни на ліки, не робить лікування людей доступнішими. Отже, реформа є провальною, значить, треба Супрун звільняти”, – переконаний парламентар.
Як приклад, провальної діяльності МОЗ, лідер партії “За життя” навів ситуацію із захворюваністю на кір.

Continue reading...