Home Ukraine Україна — українською Життя Павла Гриба в небезпеці, – батько

Життя Павла Гриба в небезпеці, – батько

266
0
SHARE

Батько Павла Гриба повідомив про погіршення здоров’я сина в російському СІЗО Сьогодні російський суд розглядав апеляцію щодо запобіжного заходу українцю
Стан здоров’я українця Павла Гриба, який незаконно утримується на території Російської Федерації, незадовільний. У нього “знеможений вигляд”, а також не надана медична допомога. Про це повідомив батько затриманого Ігор Гриб в Facebook.
“У Павла дуже виснажений вигляд, постіні скарги на біль у шлунку і животі. Загальний депресивний стан, як наслідок посилення психологічного тиску з боку слідства і адміністрації СІЗО. Немає ні ліків, ні мінімального диєтичного харчування. Внутрішня кровотеча може відкритись в любий час. Фахових медичних спеціалістів по хворобі Павла в Краснодарі нема. Надати медичну допомогу ніхто не зможе. Кожен день в СІЗО може бути останнім для Павла! Життя Павла в небезпеці!” – написав батько.
За його словами, сьогодні, 1 лютого, відбулося засідання Краснодарського крайового суду з розгляду апеляції на арешт Павла. Ігор Гриб підкреслив, що захист і батьки дізналися про це випадково.
“Сьогодні 1 лютого, в порушення всіх термінів, відбулось засідання Краснодарського крайового суду з розгляду апеляції на запобіжний спосіб утримання Павла. Адвокат про судове засідання випадково узнала за добу. Все було зроблено так, щоб батьки не встигла приїхати”, – додав він.
Відомо, що російський суд відмовив в апеляції щодо запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою для Павла Гриба. Про це повідомила сестра затриманого Ольга Гриб, передає ” Українська правда “.

Continue reading...