Home Ukraine Україна — українською Вибух на Броварському проспекті у Києві влаштував переатестований екс-"беркутівець"

Вибух на Броварському проспекті у Києві влаштував переатестований екс-"беркутівець"

311
0
SHARE

Поблизу станції метро Лісова співробітники СБУ проводили спецоперацію із затримання нелегальних торговців зброєю.
До вибуху на Броварському проспекті у Києві причетний колишній працівник спецпідрозділу “Беркут”, повідомила у коментарі ” 112 Україна ” спікер Служби безпеки України Олена Гітлянська.
У ніч на середу, 7 березня, поблизу станції метро “Лісова” невідомий жбурнув дві гранати, які здетонували. Унаслідок підриву згорів автомобіль “Тойота Камрі”, одна людина дістала осколкове поранення.
Активіст і волонтер Роман Сініцин розповів про те, що підривник незаконно торгував зброєю, зокрема, патронами.
“Вночі у Києві переатестований у поліцейського екс-“беркутівець” підірвав гранатою співробітника СБУ і втік. Намагався продати пару цинків з патронами 7.62. Контрольну закупку робили СБУ-шники”, – написав він на своїй сторінці у Facebook.
Увага! Це повідомлення містить ненормативну лексику.
За даними Сініцина, екс-“беркутівцем” є діючий співробітник батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції у Київській області Володимир Іващенко. Відповідні відомості про місце роботи Іващенка містяться у його щорічній декларації.
Тим часом Олена Гітлянська розповіла про те, що вночі на Броварському проспекті працівники СБУ дійсно проводили спецоперацію щодо виявлення незаконних торговців зброєю.

Continue reading...