Home Ukraine Україна — українською Ляшко прокоментував обшуки у помічника: Він "неймовірно скромний" і старався для людей

Ляшко прокоментував обшуки у помічника: Він "неймовірно скромний" і старався для людей

223
0
SHARE

За словами Ляшка, його помічник домагався, “щоб люди мали гідні умови для лікування”
Голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко прокоментував обшуки у його помічника Олександра Богачова, які проводять детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ). За його словами, Богачов “неймовірно скромний” і старався для людей. Також Ляшко вимагав відставки в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун та обрання аудитора НАБУ. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
“НАБУ проводить обшуки у мого помічника Олександр Богачов, який начебто пропонував хабаря Уляні Супрун за поставку медичного обладнання у міську лікарню міста Вишневого. Ви більш ідіотське звинувачення чули?! Не собі в кишеню, а людям Богачов добивається сучасного обладнання в лікарню і його за це переслідують. Звичайно ж, легше закрити усі лікарні в Україні і залишити людей без допомоги, як це робить Супрун і тоді вона герой. А коли мій помічник добивається, щоб люди мали достойні умови для лікування – він злочинець і ворог!” – пише Ляшко.
Він заявив, що вимагає внесення подання про відставку в.

Continue reading...