Home Ukraine Україна — українською Порошенко читає Facebook і «лайкає» з фейкової сторінки

Порошенко читає Facebook і «лайкає» з фейкової сторінки

328
0
SHARE

Президент України Петро Порошенко 9 березня організував закриту зустріч із 18-ма лояльними блогерами
УП зазначає, що серед 18 присутніх на зустрічі – радник президента, помічник глави МОУ Юрій Бірюков, Мирослав Олешко, Олександр Нойнєц («Петр и Мазепа»), Ігор Бігдан, Віктор Трегубов, Ярослав Матюшин, Богдан Карпенко, Олексій Петров, Олена Монова, Юрій Гудименко, Мартін Брест, Масон Лемберг, Серж Марко, Пилип Духлій, Дана Ярова, Роман Донік, Денис П’ятигорець та Віктор Пузанов.
Разом з тим, про участь у зустрічі повідомив Гарік Корогодський (написав у Facebook), проте згодом заявив, що його на зустрічі не було.
У пропорошенківських спільнотах у Facebook користувачі пишуть, що організатором зустрічі став Юрій Бірюков.
Так, Бірюков заявив, що під час зустрічі, яка тривала 2 години, було « напрацьовано ідеї зі взаємодії, щодо виходу відоеблогів на ТБ, щодо підтримки ініціатив президента ».
«Такі зустрічі ще будуть, не часто, але раз на пару місяців точно», – зазначив Бірюков.
Віктор Трегубов розповів, що під час зустрічі Порошенко заявив, «що вірить у перемогу на наступних президентських», а також «пообіцяв, що буде весело» і скоро будуть «нові голосні затримання і посадки», а також що «журиться через недостатнє просування позитиву у медіа». За його словами, Порошенко розповів, що передавав для армії снайперські та протиснайперські комплекси для ССО, аптечки, ПВО та « ще низку позицій ».

Continue reading...