Home Ukraine Україна — українською Порошенко про авіаудари по Сирії: Справедлива відповідь на вчинення злочину проти людяності

Порошенко про авіаудари по Сирії: Справедлива відповідь на вчинення злочину проти людяності

425
0
SHARE

Порошенко назвав вимушеним, але виправданим кроком США, Великобританії і Франції у відповідь на застосування Дамаском хімічної зброї в сирійському місті Дума
Петро Порошенко Офіційне інтернет-представництво Президента України
Президент України Петро Порошенко назвав “вимушеним, але виправданим” кроком США, Великої Британії і Франції у відповідь на застосування Дамаском хімічної зброї в сирійському місті Дума, а також закликав задіяти всі механізми ООН для запобігання подібних хімічних атак. Про це глава української держави написав на своїй сторінці в Facebook.
“Розглядаємо точковий удар міжнародної коаліції проти об’єктів військової хімічної інфраструктури режиму Асада як вимушений, але виправданий крок. Це – справедлива відповідь на факт скоєння жорстокого злочину проти людяності – хімічної атаки в Думі 7 квітня, що забрала життя десятків невинних людей”, – написав Порошенко.
Президент також підкреслив, що Україна закликає задіяти всі можливі механізми та інструменти ООН, зокрема Раду безпеки, “для попередження подібних злочинів диктаторських режимів у майбутньому”.

Continue reading...