Home Ukraine Україна — українською Весілля Меган та принца Гаррі у фото: зіркові гості та перший поцілунок...

Весілля Меган та принца Гаррі у фото: зіркові гості та перший поцілунок молодят

372
0
SHARE

Сьогодні у Британії святкують довгоочікуване весілля.
Тільки-но закінчилась церемонія вінчання принца Гаррі та Меган у каплиці святого Георгія у Віндзорі, де їх офіційно оголосили чоловіком та дружиною.
Першими на території Віндзорського замку почали збиратися 1200 представників громадськості – звичайні піддані британської корони, який отримав офіційні запрошення.
Пізніше почали з’їжджатися VIP-персони. Одними з перших з’явився британський актор Ідріс Ельба зі своєю елегантною нареченою-моделлю Сабріною Даур, співак Джеймс Блант та американська телеведуча Опра Вінфрі.
Трохи пізніше з’явилися голлівудська зірка Джордж Клуні з дружиною Амаль і подружжя Девіда та Вікторії Бекхем.
Прибули також молодша сестра Кейт Міддлтон Піппа зі своїм чоловіком Джеймсом Меттьюсом. Піппа, яка зараз чекає свою першу дитину була в гарному настрої і радісно посміхалася.
Серед гостей були помічені також дві колишні дівчини Гаррі – Крессіда Бонас та Челсі Дейві.
Принц Гаррі з’явився на території Віндзорського палацу разом з братом принцем Вільямом у формі полку Blues & Royals, зшитою кравцями з Dege & Skinner.
Також до палацу разом з двома дітьми прибула Кейт Міддлтон. Разом з нею до каплиці приїхали усі маленькі діти, які виконували ролі пажів та маленьких подружок нареченої.

Continue reading...