Home Ukraine Україна — українською "Не так страшно, як у тому році": мешканці Балаклії сіли обідати під...

"Не так страшно, як у тому році": мешканці Балаклії сіли обідати під час вибухів на військових складах

165
0
SHARE

Налякати мешканців міста, котрі пережили минулорічне пекло, дуже непросто.
У Балаклії на Харківщині знову пролунали вибухи. Потужні розриви почули не тільки в місті, а й у навколишніх селах, а над арсеналом боєприпасів, який до минулого року вважався найбільшим у Європі, піднявся стовп диму, йдеться в сюжеті ТСН.19:30 .
Пожежа на цих артскладах почалася приблизно о 13:30, вибухало ледве не кожні 30 секунд, а на території арсеналу загорілася будівля. За даними журналістів, із військового містечка та найближчих вулиць виїхали півтори тисячі людей – хтось помчав до родичів, а хтось від’їхав на кілька кілометрів і зупинився разом із речами в надії, що все закінчиться швидко. “Не так страшно, як у тому році. Якби ситуація була б настільки критична, сирена не змовкала б і поліція їздила та попереджала”, – кажуть навчені досвідом балаклійці.
Офіційно евакуацію у місті не оголошували, але на випадок погіршення ситуації у прилеглих селах підготували евакуаційні пункти. Весь день у місті чергують автобуси для бажаючих виїхати, але скористались ними лише зо півсотні людей – наполовину заповнений автобус один раз виїхав на Савинці.

Continue reading...