Home Ukraine Україна — українською Притула про фінал Ліги чемпіонів у Києві: "Давайте вже виділимо фанам певний...

Притула про фінал Ліги чемпіонів у Києві: "Давайте вже виділимо фанам певний шмат території"

307
0
SHARE

Популярний український ведучий пропонує не “пінитися” і достойно зустріти гостей столиці з усього світу
Популярний український ведучий пропонує не “пінитися” і достойно зустріти гостей столиці з усього світу
Фінал чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться у Києві вже завтра, 26 травня. До цієї події у столиці облаштували декілька локацій, основна серед яких – “Фестиваль чемпіонів” на Хрещатику. Для встановлення найбільшої “фан-зони” в центрі Києва довелося одразу на декількох вулицях обмежити рух транспорту. Затори, які не змусили себе чекати, викликали невдоволення серед киян на авто.
У інтерв’ю із Сергієм Притулою STYLER поцікавився, як український телеведучий та фанат футболу ставиться до виділення під “фан-зону” головної артерії міста.
“В європейських містах, куди я їздив на футбольні матчі, вулиць не перекривали. Але не забувайте, що Київ – трохи дивна європейська столиця з точки зору пішохідних вулиць. Адже в нашому місті в принципі немає пішохідних зон. А коли до Києва злітаються одночасно десятки тисяч фанатів, то цим людям треба десь розвернутися. Давайте вже виділимо їм тимчасово певний шмат території. Хай вони там п’ють, сплять, гуляють. І у людей залишиться приємне враження про місто, їм захочеться повернутися”, – поділився своєї точкою зору Притула.
Що стосується масового перекриття доріг у Києві за день до фіналу Ліги чемпіонів, то тут шоу-мен також радить особливо не жалітися.

Continue reading...