Home Ukraine Україна — українською Завтра на заході похолодає та дощитиме, південь потішить теплом

Завтра на заході похолодає та дощитиме, південь потішить теплом

326
0
SHARE

У Києві ж, як переконує синоптик, істотних опадів не буде та температура становитиме близько +20 градусів, щоправда у другій половині дня може пройти невеликий дощ. Новини від УНІАН про погоду.
Погода 24 червня на Заході України погода буде прохолодною, натомість на півночі та півдні спостерігатиметься пречудова погода та з’явиться сонце. Крім того, у центрі дощитиме, а на сході впаде спека.
Про це пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.
“24 червня температура повітря на заході не встигне ще як слід прогрітися – температура становитиме +14 – +18 градусів, а на високогір’ї місцями очікується близько нуля. Крім того, знову замрячить”, – підкреслює фахівець.
Щодо півночі, то тут, за словами Діденко, потепліє до +20 – +22 градусів, проте надвечір 24 червня пройде невеликий дощ.
Читайте також Синоптик розповіла, коли в Україні потеплішає
“Центральна частина України: дощитиме на Полтавщині, в Дніпрі та його районах. Також дощові хмари з’являться на Вінниччині. На решті же території буде без опадів. Щодо температури, то на Вінниччини стовпчики термометрів піднімуться до +20 градусів, а на Дніпропетровщині – до +25 – +27 градусів.

Continue reading...