Home Ukraine Україна — українською Один з виборців в Туреччині віддав свій голос за Путіна

Один з виборців в Туреччині віддав свій голос за Путіна

204
0
SHARE

Один з виборців в Туреччині в неділю на дострокових виборах в країні віддав свій голос за президента Росії Володимира Путіна.
Один з виборців в Туреччині в неділю під час дострокових виборів в країні віддав свій голос за президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомив у понеділок телеканал “Сі-Ен-Ен-Тюрк”, передає ТАСС.
Телеканал розмістив на своєму сайті фотографію бюлетня, на якому від руки написані ім’я і прізвище російського лідера. Поруч був проставлений штамп зі словом “так”, яким виборці відзначали кандидатів під час голосування. Даний бюлетень, визнаний недійсним, був виявлений при відкритті виборчої урни в місті Манавгат в провінції Анталья.
В даний час підрахунок голосів ще не завершився, при обробці 99,8% бюлетнів у виборах лідирує чинний президент Тайіп Ердоган з показником 52,4%. Його найближчий конкурент кандидат від основної опозиційної Народно-республіканської партії Мухаррем Індже набирає 30,8% голосів. Явка виборців склала 88,1%. Незважаючи на триваючий підрахунок голосів, Ердоган вже оголосив себе переможцем.

Continue reading...