Home Ukraine Україна — українською Американські ЗМІ про зустріч Трампа з Путіним: дещо схоже на саміт зі...

Американські ЗМІ про зустріч Трампа з Путіним: дещо схоже на саміт зі Сталіним в Ялті, що може підірвати Україну

269
0
SHARE

Трампу не варто погоджуватися на будь-які формальні і неформальні угоди з Путіним. Адже це може зробити Кремль ще більш зухвалішим і агресивним у війні проти України. У всякому разі, сама зустріч – це вже перемога для Путіна
Коли президент Росії Володимир Путін сяде за стіл переговорів у Хельсінкі, він, напевне, буде розмірковувати над проблемами розвідки, зовсім не пов’язаними з лідером США, який буде сидіти навпроти. Адже шпигунська еліта російського автократа була викрита американськими розвідниками, пише сьогодні Washington Post, нагадуючи про обвинувачення проти 12 російських нишпорок, які два дні тому висунув спеціальний представник Департаменту юстиції Роберт Мюллер.
В документі було вказано все: місця, дати, приналежність до частин, випадки застосування кіберметодів ГРУ, таємні схеми фінансування через Bitcoin тощо. Напевне, Путін запитує себе: «І як американці про все це дізналися? Які ще операції були викриті? Що вони ще там знають?».
Читайте також Екс-радник Рейгана дав поради Трампу, як домінувати над Путіним
Лояльне до Республіканської партії видання Wall Street Journal писало, що у Хельсінкі Трамп вирушить таким же, як і більшість його попередників: без знань про нещодавню історію Росії і з очевидним нерозумінням того, що можна отримати від розмови з Путіним. Видання нагадує, що напруга в американо-російських відносинах з’явилася через російську агресію, а не відсутність комунікації. Якщо в результаті зустрічі будуть укладені якісь формальні чи неформальні домовленості, це легітимізує вчинки Росії, а її агресивна поведінка стане ще гіршою.

Continue reading...