Home Ukraine Україна — українською Адвокат Трампа закликав спецпрокура ФБР припинити розслідування його змови з Росією

Адвокат Трампа закликав спецпрокура ФБР припинити розслідування його змови з Росією

325
0
SHARE

Особистий адвокат президента США Трампа Руді Джуліані заявив про те, що у спеціального прокурора ФБР Роберта Міллера немає ніяких доказів про порушення Дональда Трампа. Екс…
Особистий адвокат президента США Трампа Руді Джуліані заявив про те, що у спеціального прокурора ФБР Роберта Міллера немає ніяких доказів про порушення Дональда Трампа. Екс-мер Нью-Йорка закликав Мюллера припинити розслідування втручання Росії у вибори в США і ймовірну змову з виборчою кампанією Трампа.
“Я пройшов через все це, я говорив з президентом. Президент чесна людина, він не зробив нічого поганого”, – сказав Джуліані в ефірі американського телеканалу Fox News.
Коментарі Джуліані відображають подібні заяви інших членів команди Трампа, включаючи самого президента.
Спеціальний прокурор ФБР Роберт Мюллер не відмовиться від розслідування втручання Росії в американські вибори 2016 року, поки не пред’явить звинувачення президента США Дональду Трампу, вважає член Палати представників від Республіканської партії Луї Гохмерт.
Член Палати представників демократ Стів Коен вважає, що Дональду Трампу-молодшому і зятю президента Джареду Кушніру спецпрокурор ФБР Роберт Мюллер пред’явить звинувачення у зв’язках з РФ.

Continue reading...