Home Ukraine Україна — українською Бюджет Пентагону наказує Трампу ввести санкції проти осіб, пов'язаних з розвідкою Росії

Бюджет Пентагону наказує Трампу ввести санкції проти осіб, пов'язаних з розвідкою Росії

280
0
SHARE

Йдеться про осіб, які брали участь в діяльності, пов’язаній з російською розвідкою і представниками Міноборони після 2 серпня 2017 року.
Новий бюджет Пентагону на фінансовий 2019 рік, який підписав у понеділок президент США Дональд Трамп, наказує йому протягом 90 днів представити профільним комітетам обох палат Конгресу США список осіб, проти яких потенційно можуть бути введені санкції за діяльність на користь або від імені російського оборонного сектору та розвідки, – передає ТАСС.
У відповідному положенні документу, опублікованому в базі даних Конгресу, йдеться про те, що мова йде про осіб, які брали участь у діяльності, пов’язаній з російською розвідкою і представниками Міноборони після 2 серпня 2017 року. Дана вимога має бути виконана відповідно до ухваленого влітку минулого року закону “Про протидію противникам Америки за допомогою санкцій” (CAATSA), який отримав двопартійну підтримку більшості законодавців, представників бізнесу, аналітичних центрів та європейських союзників США.
Новий оборонний бюджет США передбачає виділення Пентагону 716 млрд доларів.

Continue reading...