Home Ukraine Україна — українською Вчора на Донбасі окупанти гатили з танків, мінометів

Вчора на Донбасі окупанти гатили з танків, мінометів

262
0
SHARE

Зведення за 27 серпня 2018 року, на Донбасі 26 обстрілів, у тому числі з танків та 120-мм мінометів, поранено двох захисників, 3 окупанти знищено, ще 4 отримали поранення. Зранку вже 6 обстрілів.
Впродовж минулої доби, 27 серпня 2018 року, на Донбасі російські окупанти вели прицільний вогонь із мінометів калібру 120 і 82 мм, танків, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це говориться у ранковому зведенні прес-центру Об’єднаних сил.
Загалом, вчора загарбники здійснили 26 обстрілів позицій українських військ, у тому числі 4 рази з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.
Противник здійснював обстріли позицій ОС в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Золоте, Луганське, Авдіївка, Новомихайлівка, Красногорівка, Гнутове, Павлопіль, Лебединське, Водяне та Широкине.
На Луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське, на Світлодарському – біля Луганського, на Маріупольському напрямку – в районах населених пунктів Гнутове та Лебединське окупанти застосовували міномети. Також поблизу Лебединського загарбник знову після тривалої перерви використав танки.
Упродовж минулої доби двоє військовослужбовців Об’єднаних сил були поранені. За даними розвідки, за минулу добу 3 окупанти знищено, ще 4 отримали поранення.

Continue reading...