Home Ukraine Україна — українською Динамо-Славія – тренер "Динамо" Хацкевич: ми стали на крок ближче до Ліги...

Динамо-Славія – тренер "Динамо" Хацкевич: ми стали на крок ближче до Ліги чемпіонів

307
0
SHARE

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував перемогу (2:0) над «Славією» і вихід в раунд плей-офф Ліги чемпіонів. Наставник киян залишився задоволений діями гравців своєї команди у матчі проти чехів.
– Важка гра, навіть дві. Здається, що футбол суперника досить простий – лівий фланг, передача в центр і боротьба. Наші хлопці вміють терпіти, дочекалася свого шансу і ми ще на крок наблизилися до Ліги чемпіонів, – почав тренер киян, повідомляє офіційний сайт ФК “Динамо” (Київ).
На питання про те, згадували «Янг Бойз»? (рік тому на цій стадії вилетіли як раз від швейцарців…), тренер зауважив: “Звичайно, це і мій досвід, і всієї команди. Враховуючи минулий рік і цей матч – хлопці більше були заряджені на боротьбу і результат. І найголовніше – вдалий результат для нас”.
А говорячи про те – «Стандард» або «Аякс» – хто краще в суперників по плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, зауважив: “«Аякс» може і більш іменитий клуб, але, як показав перший матч, «Стандард» також непростий суперник. Хто сильніший, той і пройде далі. Переваг немає”.
Читайте також Хацкевич: нам потрібно жалити Славію в атаці, як осі жалили нас в Празі
На зауваження про те, що здалося, ніби в якийсь момент матчу з гри випала середина поля “Динамо” тренер сказав: “Початок був за нами, але коли ми грали першим номером? Після першого м’яча стали грати впоперек і назад, захисники перебували під тиском «Славії» і доводилося виходити через короткий пас.

Continue reading...