Home Ukraine Україна — українською Після бунту у Лук'янівському СІЗО правоохоронці порушили 4 статті щодо екс-бійців "Торнадо"

Після бунту у Лук'янівському СІЗО правоохоронці порушили 4 статті щодо екс-бійців "Торнадо"

320
0
SHARE

Військова прокуратура порушила кримінальну справу за чотирма статтями щодо екс-бійців розформованої спецроти «Торнадо», які чинили опір правоохоронцям у Лук’янівському СІЗО, повідомляє прес-служба Генпрокуратури. Нову справу щодо «торнадівців» порушили…
Військова прокуратура порушила кримінальну справу за чотирма статтями щодо екс-бійців розформованої спецроти «Торнадо», які чинили опір правоохоронцям у Лук’янівському СІЗО, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.
Нову справу щодо «торнадівців» порушили за статтями 129 (погроза вбивством), 189 (вимагання), 14 (готування до злочину), 294 (масові заворушення).
До того ж, за повідомленням прокуратури, у цей момент вносяться відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення злочину, передбаченого ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК України.

Continue reading...