Home Ukraine Україна — українською Трамп виступив зі стриманою заявою в пам'ять про сенатора Маккейна

Трамп виступив зі стриманою заявою в пам'ять про сенатора Маккейна

245
0
SHARE

Президент США Дональд Трамп, який раніше заборонив опублікувати офіційну заяву Білого дому про смерть сенатора Джона Маккейна, під тиском громадськості все ж виступив 27 серпня…
Президент США Дональд Трамп, який раніше заборонив опублікувати офіційну заяву Білого дому про смерть сенатора Джона Маккейна, під тиском громадськості все ж виступив 27 серпня зі стриманою заявою в пам’ять про сенатора Джона Маккейна і розпорядився знову приспустити прапор над Білим домом до дня похорону.
“Незважаючи на наші розбіжності з приводу політики, я поважаю сенатора Джона Маккейна за його службу нашій країні, і в його честь я розпорядився приспустити державний прапор до дня його похорону”, – йдеться в заяві Трампа, опублікованій через кілька хвилин після того, як прапор Білого дому був знову приспущений.
Як пише ” Радіо свобода “, після повідомлення про смерть Джона Маккейна над Білим домом був приспущений прапор, але в понеділок його знову підняли.
Похорон Джона Маккейна запланований на неділю, 2 вересня. До цього прощання з політиком пройде в трьох містах США: у середу труну з тілом 81-річного сенатора буде виставлений в Капітолії його рідного штату Арізона, а через два дні – в ротонді Капітолію у Вашингтоні.

Continue reading...