Home Ukraine Україна — українською Трамп назвав розслідування про ймовірне втручання РФ у вибори "національною ганьбою" США

Трамп назвав розслідування про ймовірне втручання РФ у вибори "національною ганьбою" США

252
0
SHARE

Розслідування ймовірного втручання Росії у вибори та інші політичні процеси в США, яке веде спеціальний прокурор Роберт Мюллер, є “національною ганьбою” Америки, заявив президент США…
Розслідування ймовірного втручання Росії у вибори та інші політичні процеси в США, яке веде спеціальний прокурор Роберт Мюллер, є “національною ганьбою” Америки, заявив президент США Дональд Трамп у ряді повідомлень на сторінці у своєму Twitter, передає Голос Америки.
Після того, як у ЗМІ з’явилися повідомлення про 30-годинний допит одного з працівників Білого дому, Трамп виступив з коментарем щодо цієї ситуації, зазначивши, що працівник давав свідчення з його відома. При цьому американський президент, традиційно не вибираючи виразів, обрушився з різкою критикою на Мюллера, Демократичну партію і слідство у цілому, звинувативши його в однобокості.
“Збезчещений і дискредитований Роберт Мюллер і вся його команда розлючених демократів більше 30 годин спілкувалися, тільки з мого дозволу задля забезпечення прозорості, з радником Білого дому. Якщо комусь потрібно стільки часу, то ця людина знає, що немає ніякої змови з Росією і просто мутить воду. Вони отримують насолоду, руйнуючи життя людей, і відмовляються поглянути на реальну корупцію з боку демократів – на брехню, на звільнення і видалені е-мейли і дуже багато іншого! Розлючені демократи в команді Мюллера намагаються вплинути на результати виборів! Це національна ганьба!”, – заявив Трамп.

Continue reading...