Home Ukraine Україна — українською Вбивство Захарченка: Українських військовиків в районі ООС приведено в бойову готовність

Вбивство Захарченка: Українських військовиків в районі ООС приведено в бойову готовність

500
0
SHARE

Українські військові приведені в бойову готовність з-за вбивства Захарченко, – штаб ООС
АТО Открытый источник
Українські військовики в районі проведення Операції об’єднаних сил знаходяться в повній бойовій готовності через вбивство ватажка “ДНР” Олександра Захарченка. Про це повідомили в прес-центрі штабу ООС на сторінці Facebook.
“Військові частини і правоохоронні органи в районі проведення операції Об’єднаних сил знаходяться в постійній бойовій готовності. Підрозділи Національної поліції, Національної гвардії України пильно виконують службово-бойові завдання на блокпостах”, – йдеться у повідомленні.
У той же час представник українського омбудсмена в Донецькій і Луганській областях Павло Ліснянський повідомив, що бойовики заблокували всі виїзди з Донецька.
“Наразі місто перекрите, велика кількість правоохоронців, військовиків, вони ходять по квартирах. Вони перевіряють телефони, сканують, встановлюють особистості людей. Якщо родичі відгукуються – людину відпускають, якщо у людини родичі не беруть слухавку або ще що -то вони відправляються до СІЗО”, – зазначив Ліснянський.

Continue reading...