Home Ukraine Україна — українською В МЗС Британії нагадали РФ про російських "відпускників" в Україні

В МЗС Британії нагадали РФ про російських "відпускників" в Україні

288
0
SHARE

Міністр закордонних справ Великої Британії Джеремі Хант зазначив, що інтерв’ю росіян Олександра Петрова та Руслана Боширова, яких підозрюють в отруєнні екс-офіцера ГРУ ГШ…
Міністр закордонних справ Великої Британії Джеремі Хант зазначив, що інтерв’ю росіян Олександра Петрова та Руслана Боширова, яких підозрюють в отруєнні екс-офіцера ГРУ ГШ МО РФ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, підозріло нагадує історії про російських військових “відпускників”, які потоком ринули на допомогу терористам “ДНР” під час вторгнення на територію Донбасу у 2014 році, заявивши про це на своїй сторінці у Twitter.
“В останній раз російські військові стверджували, що вони у відпустці, коли в 2014 році вторглися до України. Пора зупинити фейкові телешоу – світ викрив Росію”, – написав міністр.
Перед цим Петров і Боширов заявили, що вони ” просто туристи ” і нібито ” не знають, де знаходиться будинок Скрипаля “. Також заперечують, що у них був з собою “Новачок”. Підозрювані назвали звинувачення в перевезенні “Новачка” у флаконі з-під жіночих парфумів – ” дурним “. А на інтерв’ю з журналістами” їх підштовхнула заява Путіна.
5 вересня британські правоохоронці оприлюднили дані про двох підозрюваних в отруєнні нервовопаралітичним речовиною “Новачок” Скрипалів. Поліцейські підозрюють росіян Олександра Петрова та Руслана Боширова. Підозрювані, ймовірно, переміщувалися під псевдонімами, а Петров і Боширов не є їхніми справжніми іменами.

Continue reading...