Home Ukraine Україна — українською "Ми будемо приходити до вас мертві": найбожевільніші висловлювання вбитого у Донецьку Захарченка

"Ми будемо приходити до вас мертві": найбожевільніші висловлювання вбитого у Донецьку Захарченка

339
0
SHARE

Топ “крилатих” висловів вбитого в Донецьку Захарченко
Вбитий у Донецьку ватажок угруповання “ДНР” Олександр Захарченко був відомий своїми одіозними і безглуздими висловлюваннями.
Напевно, найвідоміший вислів Захарченка – це його мрії про “взяття Британії”. В інтерв’ю ще одному терористові Захару Прилепіну екс-ватажок бойовиків сказав:
“Я зараз не кажу [захопити] Київ. Насправді потрібно брати навіть не Берлін. Треба його пройти і взяти всю Британію як таку. Все зло нашої російської долі — це англосакси. Якщо ми візьмемо Британію, то настане золотий вік Росії”.
Взагалі Захарченко регулярно обіцяв що-небудь захопити, особливо Київ. Наприклад, коли він коментував рішення суду передати Україні знайдене у Криму “скіфське золото”, бойовик сказав: “Щойно ми візьмемо Київ, “скіфське золото” повернеться до Криму”.
У жовтні 2016 року у програмі пропагандиста Володимира Соловйова тодішній ватажок “ДНР” заявив: “Наші військові з’єднання готові взяти штурмом Київ”.
Зникнення України “через 60 днів” Захарченко теж обіцяв.
“Зараз пішов відлік. Кожен день — це той цвях, що забивається в кришку труни країни, яка називалася раніше Україна. Максимум 60 днів — і держава практично припинить існувати”, – казав він у березні 2017 року в розпал “блокади” окупованих територій.
Ще Захарченко обіцяв “приходити мертвим”. Таку заяву він зробив після вбивства терориста “Гіві” в лютому 2017 року. “Всі ви нас не перестреляете, все одно ми будемо приходити до вас мертві і все одно ми будемо вас вбивати”, – казав екс-ватажок “ДНР”.

Continue reading...