Home Ukraine Україна — українською Окупанти готують у Криму масштабні військові навчання, в яких візьмуть участь понад...

Окупанти готують у Криму масштабні військові навчання, в яких візьмуть участь понад 50 літаків і 10 кораблів

258
0
SHARE

Як повідомляє Цензор. НЕТ із посиланням на Крим. Реалії, про це в понеділок, 24 вересня, розповів начальник прес-служби Південного військового округу Росії Вадим Астаф…
Як повідомляє Цензор. НЕТ із посиланням на Крим. Реалії, про це в понеділок, 24 вересня, розповів начальник прес-служби Південного військового округу Росії Вадим Астаф’єв.
“У спільному навчанні візьмуть участь понад 1 тис. військовослужбовців об’єднання (4-ї армії ВПС і ППО) і буде задіяно понад 50 літаків дальньої, оперативно-тактичної, штурмової авіації серед якої літак дальнього радіолокаційного виявлення та управління А-50, надзвуковий ракетоносець-бомбардувальник Ту-22М3, а також близько 10 кораблів Чорноморського флоту”, – розповів Астаф’єв.
За його інформацією, на першому етапі ескадрильї оперативно тактичної авіації перебазовуються з Ростовської області в окупований Крим, де протягом тижня їм треба буде проводити навчання з дивізією ППО і кораблями Чорноморського флоту.

Continue reading...