Home Ukraine Україна — українською Палата представників США ухвалила законопроект щодо санкцій проти виконавців та замовників кібератак

Палата представників США ухвалила законопроект щодо санкцій проти виконавців та замовників кібератак

199
0
SHARE

Палата представників США ухвалила законопроект, що дозволяє накладати санкції на виконавців та замовників кібератак. Про це заявили у Комітеті Палати представників США із питань закордонних справ, повідомляє “Укрінформ”.
Палата представників США ухвалила законопроект, що дозволяє накладати санкції на виконавців та замовників кібератак. Про це заявили у Комітеті Палати представників США із питань закордонних справ, повідомляє ” Укрінформ “.
“У вівторок Палата представників ухвалила акт “Про кіберстримування та відповідні заходи”, що дозволить реагувати на заохочувані державами кібернетичні дії проти США. Зокрема, підтриманий обома партіями законодавчий акт захищає нашу економіку, вибори та критичну інфраструктуру від заохочуваної державами шкідливої кібернетичної активності, створюючи законодавчі рамки дій зі стримування та реагування на майбутні кібератаки проти США”, – йдеться у поширеному прес-релізі.

Continue reading...