Home Ukraine Україна — українською "Розжував свої передвиборчі гасла": як відреагували на виступ Порошенка у Раді

"Розжував свої передвиборчі гасла": як відреагували на виступ Порошенка у Раді

253
0
SHARE

Президент Петро Порошенко виступив у Верховній Раді із щорічним посланням до парламенту про внутрішнє і зовнішнє становище країни. Політики, журналісти і громадські діячі відреагували на…
Президент Петро Порошенко виступив у Верховній Раді із щорічним посланням до парламенту про внутрішнє і зовнішнє становище країни. Політики, журналісти і громадські діячі відреагували на сьогоднішню промову глави держави, зазначивши, що у виступі практично не піднімалися нагальні проблеми, зате обговорювалися гасла передвиборчої компанії Порошенка.
Так, лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко, який стоячи слухав виступ глави держави, висловив надію на те, що це було останнє звернення Порошенка в якості президента.
“Я сподіваюся, що сьогодні ми почули останнє звернення Порошенка до депутатів в якості президента, тому що українці більше не поведуться на загальні фрази у передвиборній агітації. Порошенко розповідає, що для нього головне – армія, мова й церква. Для моєї команди – це аксіома, яку не треба доводити і на якій не треба піаритись перед виборами. Я хотів би почути від президента, який у нього план подолання бідності, відродження економіки, повернення українців додому з заробітків”, – написав Ляшко.
Народний депутат від фракції “Самопоміч” Єгор Соболєв зазначив, що політик повинен проявлятися у діях, а не в словах.
“Якщо ти говориш про “курс до НАТО”, а призначені тобою керівники від “Укроборонпрому” до Генштабу дерибанять оборонний бюджет і зберігають совок в управлінні Збройними Силами, нічого доброго не вийде. Якщо ти говориш про “європейський вибір”, а призначений тобою генпрокурор переслідує журналістів, громадських активістів, добровольців – нічого хорошого не вийде. Якщо ти говориш про “необхідність позбутися корупції”, а сам приховуєш віллу в Іспанії у першій же е-декларації, і заробляєш на безлічі корупційних схем, починаючи з “Роттердам+” – нічого доброго не вийде”, – заявив депутат.
Співголова фракції “Опоблоку” Юрій Бойко заявив про те, що у нього залишилося скептичне враження від виступу Порошенка і він не почув відповіді на питання – як житимуть українці.
“Юрій Бойко: П’ять років тому було таке гасло “Жити по-новому”.

Continue reading...