Home Ukraine Україна — українською У Білому домі прокоментували угоду Манафорта зі слідством

У Білому домі прокоментували угоду Манафорта зі слідством

276
0
SHARE

Визнання провини Полом Манафортом і його згода на співпрацю зі спеціальним прокурором Робертом Мюллером абсолютно не пов’язані з президентом США Дональдом Трампом. У Білому дому запевняють, що угода Манафорта зі слідством не має нічого спільного з президентом США.
Визнання провини Полом Манафортом і його згода на співпрацю зі спеціальним прокурором Робертом Мюллером абсолютно не пов’язані з президентом США Дональдом Трампом.
Про це заявила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, повідомляє УП з посиланням на Associated Press.
“Це абсолютно не має нічого спільного з президентом чи його переможною президентською кампанією 2016 року. Це абсолютно не пов’язано”, – заявила Сандерс.
Як повідомляв УНІАН, колишній голова виборчого штабу Дональда Трампа Пол Манафорт погодився співпрацювати зі спеціальним представником Департаменту юстиції США Робертом Мюллером у справі про втручання Росії у американські вибори. Манафорт визнав вину за обвинуваченням у змові проти США, а також за обвинуваченням у змові з метою створити перешкоди правосуддю. Інші звинувачення проти нього були зняті.
Читайте також Суд присяжних визнав Манафорта винним за вісьмома пунктами звинувачень із 18 висунутих
Справа Манафорта є частиною розслідування спецпрокурора Департаменту юстиції США Роберта Мюллера про можливе втручання Росії у президентські вибори 2016 року на користь чинного глави Білого дому Дональда Трампа.

Continue reading...