Home Ukraine Україна — українською Владислав Росляков – хто він, що відомо про терориста з Керчі

Владислав Росляков – хто він, що відомо про терориста з Керчі

243
0
SHARE

Хто такий Владислав Росляков, який в Керчі влаштував смертельний теракт в коледжі. Владслав Росляков – що відомо про терориста, який влаштував теракт в Керчі, читайте на 24tv.ua.
Владслав Росляков, якого підозрюють у стрілянині та вибуху в коледжі у Керчі, ймовірно, скоїв свій злочин за сценарієм масового вбивства в американській школі “Колумбайн”, яке влаштували у 1999 році. Про це свідчить образ Рослякова та перебіг подій під час скоєння злочину.
Так, у мережі були опубліковані фото Рослякова під час скоєння злочину у керченському коледжі, які порівняли із фотознімком актора, який зіграв Еріка Гарріса у кінофільмі. Останній був одним із нападників, які влаштували масовий розстріл учнів школи “Колумбайн”. Так, Росляков був одягнений в одяг та мав зброю, схожі до тих, які мав Гарріс.
Фотопорівняння Гарріса та Рослякова
Окрім того, Росляков так само, як Гарріс та його спільник Ділан Кліболд, не лише розстріляв учнів, але й підірвав бомбу. Нападник на коледж у Керчі наклав на себе руки у бібліотеці, так само у бібліотеці були знайдені мертвими нападники на “Колумбайн”.
Згідно з повідомленням на Talegram-каналі Mash, за словами одногрупників Рослякова, хлопець був дуже замкнутим, майже ні з ким не спілкувався і давно пішов з соціальних мереж. Також повідомляється, що Росляков цікавився маніяками.
Зазначається, що минулого тижня нападник на коледж у Керчі купив зброю і 150 патронів.
Знайомий Рослякова розповів РБК, що Владислав “дуже ненавидів технікум через злих викладачів, він натякав, що помститься їм”.

Continue reading...