Home Ukraine Україна — українською Кабмін змінив правила оформлення субсидій

Кабмін змінив правила оформлення субсидій

299
0
SHARE

Уряд змінив умови оформлення субсидій при сплаті житлово-комунальних послуг. Відповідні зміни внесені в Постанову Кабміну №329, повідомляє прес-служба Міністерства соцполітики. Субсидію на загальних умовах можуть отримати ті громадяни, в яких є заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску з вини роботодавця. Право на допомогу від уряду мають ті родини, якщо їхня опалювальна (а не загальна) площа житла не перевищує 120 кв. м для квартири та 200 кв. м для
Уряд змінив умови оформлення субсидій при сплаті житлово-комунальних послуг.
Відповідні зміни внесені в Постанову Кабміну №329, повідомляє прес-служба Міністерства соцполітики.
Субсидію на загальних умовах можуть отримати ті громадяни, в яких є заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску з вини роботодавця.
Право на допомогу від уряду мають ті родини, якщо їхня опалювальна (а не загальна) площа житла не перевищує 120 кв. м для квартири та 200 кв. м для індивідуального будинку.
Допомогу від уряду може призначити Комісія з питань призначення житлових субсидій, якщо член домогосподарства не має доходів, бо перебуває у складних життєвих обставинах через хворобу, або в складі домогосподарства є працездатні алко- чи наркозалежні, онкохворі.

Continue reading...