Home Ukraine Україна — українською Інтенсивність вибухів на арсеналі в Чернігівській області знизилася, – Міноборони

Інтенсивність вибухів на арсеналі в Чернігівській області знизилася, – Міноборони

136
0
SHARE

Міноборони повідомляє про розмінування 70% адміністративній території арсеналу в Чернігівській області. Інтенсивність вибухів на технічній території арсеналу також знизилася
скріншот відео
За станом на ранок 11 жовтня на території 6-го Арсеналу в Чернігівській області очищено 70% адміністративної території. Про це повідомив речник Міноборони Олексій Чорнобай в ефірі ” 112 Україна “.
“На території арсеналу з учорашнього дня почали працювати 10 груп розмінування, які очистили 70 % адміністративної території арсеналу. Сьогодні планується залучення ще 5 груп і планується дозавершити очистку адміністративної території арсеналу”, – заявив він.
Міноборони повідомляє, що на технічній території арсеналу спостерігалося посилення інтенсивності вибухів на двох майданчиках у зв’язку з нічним перепадом температури. Після 5 години ранку інтенсивність вибухів значно знизилася.
“На території Арсеналу сьогодні зранку вже працює аеророзвідка, яка виявляє осередки тління, а авіація Державної служби надзвичайних ситуацій України скидами води гасить їх.

Continue reading...