Home Ukraine Україна — українською На Тернопільщині поліція відкрила справу через передачу УПЦ МП Почаївської лаври

На Тернопільщині поліція відкрила справу через передачу УПЦ МП Почаївської лаври

270
0
SHARE

Головне управління Національної поліції в Тернопільській області відкрило кримінальне провадження за фактом неправомірних дій державного реєстратора, який, зловживаючи своїми повноваженнями, здійснив державну реєстрацію права користування нерухомим майном комплексу Почаївської лаври за УПЦ Московського патріархату. Процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою області, яка контролює хід розслідування у цьому кримінальному провадженні.
Головне управління Національної поліції в Тернопільській області відкрило кримінальне провадження за фактом неправомірних дій державного реєстратора, який, зловживаючи своїми повноваженнями, здійснив державну реєстрацію права користування нерухомим майном комплексу Почаївської лаври за УПЦ Московського патріархату.
Як повідомили УНІАН в прес-службі обласної прокуратури, окрім цього Міністерство культури України, права та інтереси якого порушено, звернулося в Міністерстві юстиції України із вимогою скасувати рішення про державну реєстрацію права користування нерухомим майном комплексу Почаївської лаври та притягнути реєстратора до відповідальності.

Continue reading...