Home Ukraine Україна — українською Порошенко схвалив угоду з ЄС про мільярд євро допомоги

Порошенко схвалив угоду з ЄС про мільярд євро допомоги

74
0
SHARE

Петро Порошенко підписав закон про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною та ЄС щодо кредитної угоди на 1 млрд євро.
Петро Порошенко підписав закон про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною та ЄС щодо кредитної угоди на 1 млрд євро.
Президент Петро Порошенко схвалив ратифікацію меморандуму і кредитної угоди про отримання Україною макрофінансової допомоги Європейського Союзу в розмірі 1 млрд євро. Про це в п’ятницю, 16 листопада, повідомляє прес-служба глави держави.
Зазначається, що Петро Порошенко підписав Закон України Про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною як позичальником і Європейським Союзом як кредитором і Кредитної угоди між Україною як позичальником, Національним банком України як фінансовим агентом позичальника та Європейським Союзом як кредитором (щодо отримання Україною макрофінансової допомоги Європейського Союзу в сумі до 1 мільярда євро), який був прийнятий Верховною Радою України 8 листопада 2018 року.
В АП нагадали, що ці угоди були підписані 14 вересня 2018 року в Києві як розвиток домовленостей глави держави з лідерами інститутів Євросоюзу за результатами саміту Східне партнерство 23 листопада 2017 року у Брюсселі і 20-го саміту Україна-ЄС 9 липня 2018 року в Києві.

Continue reading...