Home Ukraine Україна — українською Рада зробила крок до оподатковування міжнародних посилок вартістю більше 100 євро

Рада зробила крок до оподатковування міжнародних посилок вартістю більше 100 євро

259
0
SHARE

Парламент схвалив у першому читанні урядовий проект закону 9260, яким, зокрема, пропонується оподатковувати міжнародні посилки…
КИЇВ. 8 листопада. УНН. Парламент схвалив у першому читанні урядовий проект закону 9260, яким, зокрема, пропонується оподатковувати міжнародні посилки, вартість яких перевищує 100 євро. Відповідне рішення підтримали 233 народних депутатів. Про це повідомляє кореспондент УНН.
Цим документом, згідно пояснювальній записці, ввезення товару для одного отримувача від одного відправника, як то за допомогою поштової відправки, так і експрес-відправки, вартістю більше 100 євро, буде оподатковуватись.
“Ввезення на митну територію України товарів, сумарна фактурна вартість яких перевищує еквівалент 100 євро, для одного одержувача — фізичної особи, в одній депеші (посилці — ред.) від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях або в одному вантажі експрес-перевізника від одного відправника у міжнародних експрес-відправленнях, оподатковуватиметься податком на додану вартість за ставкою, встановленою Податковим кодексом України”, — йдеться у пояснювальній записці.

Continue reading...