Home Ukraine Україна — українською В Україні зростає безробіття: підсумки дня

В Україні зростає безробіття: підсумки дня

253
0
SHARE

Департамент транспортної інфраструктури Києва набирає інспекторів з паркування, які будуть стежити за дотриманням правил зупинки, стоянки та паркування автомобілів| СЬОГОДНІ
СУСПІЛЬСТВО
5 разів за минулу добу російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню. В результаті бойових дій один український військовослужбовець був поранений, повідомив прес-центр Операції об’єднаних сил.
18,797 млрд грн станом на 15 січня направлено на виплату пенсій, що становить 59,8% потреби в коштах січня 2019. Пенсійний фонд стверджує, що фінансування і виплата пенсій здійснюються згідно із затвердженим графіком.
460 млн грн боргів по зарплатах у 2018 році вдалося повернути працівникам. Про це повідомив міністр юстиції Павло Петренко. В даний час на виконанні в органах виконавчої служби знаходиться 17,9 тис. виконавчих документів про стягнення заборгованості по зарплаті на суму 567 млн грн.
Департамент транспортної інфраструктури Києва набирає інспекторів з паркування, які будуть стежити за дотриманням правил зупинки, стоянки та паркування автомобілів. Вже призначено 7 інспекторів, до кінця січня планується набрати 15 осіб, а до кінця року – не менше 50. Обов’язковою вимогою до кандидатів є наявність вищої освіти, адже працівники “Інспекції з паркування” – державні службовці. Їм обіцяють від 10 тисяч грн заробітної плати.
Не менш 400 квартир для своїх співробітників планує побудувати в 2019 році Державна прикордонна служба. У 2018 році квартири отримали майже 200 сімей.
419 суддів місцевих та апеляційних судів не підтвердили відповідність займаній посаді. Про це повідомили у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України.

Continue reading...