Home Ukraine Україна — українською Новини України за 12 січня 2019 – новини України і світу

Новини України за 12 січня 2019 – новини України і світу

269
0
SHARE

Головні новини України та світу сьогодні 12 січня 2019. Новини України та новини світу 12.01.2019, що відбувалося за день в Україні та світі читайте на сайті новин України 24tv.ua.
На вулиці Тревіз у центрі Парижа прогримів сильний вибух у булочній, троє людей загинули. У Києві у торговому центрі “Мармелад” стався вибух, 1 людина постраждала. Лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка викликали на допит в СБУ. Київську ставропігію Константинополя очолив священик з Волині. Такими були головні новини суботи, 12 січня, в Україні та світі.
Вранці 12 січня на вулиці Тревіз у центрі Парижа прогримів сильний вибух у пекарні. Від нього постраждали щонайменше 46 людей, багато з них перебувають у важкому стані, близько десяти осіб – у критичному. Серед постраждалих є і українець. Чоловік проживав у готелі, розташованому навпроти місця, де трапилась трагедія.
У результаті вибуху загинули 3 людей: жінка із Іспанії та двоє пожежників.
Distressing images coming out of central #Paris – huge explosion at a bakery cafe on a Saturday morning. Early reports it may have been caused by gas leak. More info to come. pic.twitter.com/D68oh8I4bB
Several hurt as gas leak sparks explosion in central Paris pic.twitter.com/Q6V2baIdLP
Щодо причин інциденту відомо, що спочатку рятувальники прибули за викликом, щоб усунути витік газу у пекарні. Вибух прогримів, коли вони саме розпочали свою роботу.
#paris explosion: Devastation as blast rips through block in #Frenchcapital Shocking images show buildings on It is thought the fire originated in a bakery on the Rue de #Trevise in Paris’ ninth arondissement and was followed by an explosion. pic.twitter.com/HhNDU1KSFq
Видання The Guardian опублікувало відео страшних наслідків після вибуху у Парижі, внаслідок якого постраждало багато людей. На записі можна побачити страшну розруху, яку залишив по собі вибух. Навколо – декілька розкиданих та розбитих авто, яких відкинуло ударною хвилею.
На відео чутно крики та плач людей. Деякі з постраждалих відходять від шоку. Навколо булочної – багато людей з різними пораненнями, яким вже надали першу домедичну допомогу.

Continue reading...