Home Ukraine Україна — українською Новини України сьогодні 16 січня 2019 – новини України і світу

Новини України сьогодні 16 січня 2019 – новини України і світу

376
0
SHARE

Головні новини України та світу сьогодні 16 січня 2019. Новини України та новини світу 16.01.2019, що відбувалося за день в Україні та світі читайте на сайті новин України 24tv.ua.
У Києві посеред вулиці біля ТРЦ “Гулівер” підлітки жорстоко побили чоловіка. Інцидент стався біля входу на станцію метро “Палац спорту”. На лінії розмежування на Донбасі під обстріл із гранатомета потрапила вантажівка українських військових. У Сирії смертник підірвав себе поряд з патрулем американських військових. Такими були головні новини середи, 16 січня, в Україні та світі.
Останнім часом все частіше доводить чути про агресивних підлітків, які нападають на людей задля розваги.
Ввечері 15 січня група молодих людей побила ногами чоловіка у центрі Києва.
Приблизно о 20:00-20:10 ці нелюди компанією з 10-15 осіб побігли за чоловіком на моїх очах і, збивши його з ніг, почали по-звірячому бити ногами по печінці, голові. Я почала просити, щоб зупинилися, на що дівчатка кинулися і почали намагатися бити мене, – описала інцидент очевидиця.
Дивіться відео: У Києві підлітки жорстоко побили чоловіка: дивіться відео 18+
Після цього інциденту свідок звернулась в поліцію та написала заяву. Також вона виклала відео події у себе на сторінці в соціальній мережі й закликала уважно роздивитись підлітків аби ідентифікувати їх. Натомість підлітки спочатку вихвалялись своїм вчинком у соціальних мережах, а потім почали видаляти чи закривати свої акаунти.
Слідчі київської поліції такі дії кваліфікують як хуліганство. Наразі правоохоронці встановлюють особу потерпілого чоловіка: офіційних заяв щодо побиття від нього не надходило.

Continue reading...