Home Ukraine Україна — українською ООС: минулої доби окупанти здійснили 13 обстрілів й поплатилися трьома життями

ООС: минулої доби окупанти здійснили 13 обстрілів й поплатилися трьома життями

204
0
SHARE

Протягом доби 17 січня російські окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню, поранено одного захисника, знищено кількох загарбників.
Протягом доби 17 січня російські окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню, поранено одного захисника, знищено кількох загарбників. Про це говориться в ранковому зведенні прес-центру Об’єднаних сил.
У смузі дій оперативно-тактичного угрупування “Північ” противник обстріляв з протитанкового ракетного комплексу, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції захисників поблизу населеного пункту Південне та з мінометів калібру 82 мм, стрілецької зброї позиції українських військ в районі населеного пункту Кримське.
В смузі дій оперативно-тактичного угрупування “Схід” злочинці обстріляли позиції українських військових: в районі населеного пункту Піски – п’ять разів з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, двічі зі стрілецької зброї – в районі населеного пункту Невельське, поблизу селища Водяне – з гранатометів та стрілецької зброї.

Continue reading...