Home Ukraine Україна — українською Головне за 18 березня на ZIK: ГПУ відновить справу Ситника і Холодницького,...

Головне за 18 березня на ZIK: ГПУ відновить справу Ситника і Холодницького, «Укроборонпром» без секретів, Львів очима Сущенка та ноу-хау повітряних перевезень

105
0
SHARE

У понеділок, 18 березня, Інформаційне агентство ZIK пропонує своїм читачам добірку цікавих і важливих подій, які сталися цього дня. ЗМІ, ZIK, новини України, новини політики – останні новини на ZIK. UA
У понеділок, 18 березня, Інформаційне агентство ZIK пропонує своїм читачам добірку цікавих і важливих подій, які сталися цього дня.
Зокрема, на IA ZIK читайте:
Не за горами вибори. Президент і кандидат у президенти Петро Порошенко заявив, що поверне Крим «якнайшвидше, відразу ж після президентських виборів».
Також сьогодні, 18 березня, представник Президента України у Верховній Раді Ірина Луценко поінформувала, що під час аудиту «Укроборонпрому» частково, із певних позицій, буде знято гриф «державної таємниці». Представник Президента у ВРУ запевнила, що таку перевірку та інвентаризацію буде проведено, більше того, до складу Наглядової ради концерну ввійдуть представники НАТО.
Печерський районний суд Києва скасував постанову Генеральної прокуратури про закриття кримінального провадження щодо спеціалізованого антикорупційного прокурора Назара Холодницького та директора Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артема Ситника за фактом розголошення даних досудового розслідування і втручання у діяльність державного діяча.
В Україні з березня 2019 року вступили в силу нові правила повітряних перевезень та обслуговування пасажирів і багажу, затверджені Державною авіаційною службою. Згідно з новими правилами, одним з основних нововведень документа стала відмова від обов’язкової безкоштовної норми багажу.
Міністерство охорони здоров’я встановить граничні ціни на лікарські засоби із Національного переліку, які купуються найчастіше.

Continue reading...