Home Ukraine Україна — українською ГПУ розслідує втручання з України у вибори в США на користь Клінтон,...

ГПУ розслідує втручання з України у вибори в США на користь Клінтон, – Луценко

274
0
SHARE

Генеральна прокуратура України розпочала розслідування, щоб з’ясувати, чи навмисне правоохоронні органи нашої країни «злили» фінансові звіти під час президентської кампанії 2016 року в США про тодішнього главу кампанії Трампа Пола Манафорта, намагаючись вплинути на вибори на користь Гілларі Клінтон. вибори, Юрій Луценко, США, Прокуратура, Гілларі Клінтон, Дональд Трамп, новини України, новини політики – останні новини на ZIK. UA
Генеральна прокуратура України розпочала розслідування, щоб з’ясувати, чи навмисне правоохоронні органи нашої країни «злили» фінансові звіти під час президентської кампанії 2016 року в США про тодішнього главу кампанії Трампа Пола Манафорта, намагаючись вплинути на вибори на користь Гілларі Клінтон.
Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко в інтерв’ю впливовому американському виданню The Hill, пише Європейська правда.
Витік записів так званої «чорної бухгалтерії» у ЗМІ США, також відомої як «амбарна книга» Партії регіонів, спричинила відставку Манафорта з кампанії Трампа і призвела до одного з ключових звинувачень в розслідуванні змови з Росією, яке переслідує Трампа протягом останніх двох з половиною років.

Continue reading...