Home Ukraine Україна — українською Зеленський та Тимошенко залишаються лідерами рейтингу – спільне опитування трьох соццентрів

Зеленський та Тимошенко залишаються лідерами рейтингу – спільне опитування трьох соццентрів

328
0
SHARE

35% опитаних українців вважають, що ситуація у країні покращиться у результаті президентських виборів, які відбудуться 31 березня 2019 року (за останній квартал показник покращився з 31% до 35%). Володимир Зеленський – лідер симпатій серед молоді та людей середнього віку, Юлія Тимошенко – серед старших виборців.
35% опитаних українців вважають, що ситуація у країні покращиться у результаті президентських виборів, які відбудуться 31 березня 2019 року (за останній квартал показник покращився з 31% до 35%).
Про це свідчать результати спільного соціологічного дослідження, проведеного зусиллями трьох соціологічних компаній (КМІС, Центр Разумкова та Соціологічна група Рейтинг).
Водночас 32% вважають, що вона не зміниться, 10% – взагалі мають негативні очікування від виборів. Відносно вищий рівень оптимізму щодо покращення ситуації у країні внаслідок виборів демонструють симпатики Володимира Зеленського, Юлії Тимошенко та Петра Порошенка. Найгірші очікування спостерігають серед тих, хто не має наміру голосувати.
84% опитаних декларують свою готовність взяти участь у виборах президента України.
Лідером президентського рейтингу залишається Володимир Зеленський, якого готові підтримати 27,7% тих, хто визначився з вибором та мають намір взяти участь у голосуванні. Юлію Тимошенко підтримують 16,6%, Петра Порошенка – 16,4%. За Анатолія Гриценка готові віддати свої голоси 9,7%, Юрія Бойка – 8,4%%, Олега Ляшка – 5,3%, Олександра Вілкула – 4,0%, Ігоря Смешка – 3,7%.

Continue reading...