Home Ukraine Україна — українською У центрі Києва мажор на Maserati влаштував стрільбу: всі подробиці (фото, відео)

У центрі Києва мажор на Maserati влаштував стрільбу: всі подробиці (фото, відео)

247
0
SHARE

Мажор На Maserati влаштував стрілянину в центрі Києва через конфлікт на грунті ДТП. Власник елітного автомобіля дістав пістолет і став стріляти по машині опонента, після чого втік. Всі деталі інциденту – в матеріалі STYLER.
Мажор на Maserati влаштував стрілянину в центрі Києва (колаж РБК-Україна)
Мажор на Maserati влаштував стрілянину в центрі Києва через ДТП
Мажор на Maserati влаштував стрілянину в центрі Києва через конфлікт, який стався між двома водіями після скоєння ДТП. Власник дорогої іномарки витягнув пістолет і почав стріляти по машині опонента. Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, інцидент стався ввечері 22 березня в Печерському районі столиці.
Як повідомляється, три автомобіля – Maserati, Toyota та KIA рухалися по Парковій дорозі, а при виїзді на вулицю Грушевського зіткнулися на дорозі. Між водіями зав’язався конфлікт, в результаті якого водій Maserati дістав зброю і почав стріляти по автомобілю КІА. Після цього зловмисник, залишивши свій автомобіль, втік з місця пригоди.
Водій обстріляного KIA – 27-річний киянин – не постраждав. На місці події працювала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції та експерти-криміналісти.

Continue reading...