Home Ukraine Україна — українською Президентські вибори-2019: на Київщині затримали серійного викрадача бюлетенів – 24 Канал

Президентські вибори-2019: на Київщині затримали серійного викрадача бюлетенів – 24 Канал

213
0
SHARE

В Україні 21 квітня закінчився другий тур президентських виборів, в якому наразі лідирує Володимир Зеленський. У деяких регіонах зафіксували низку порушень. Так, на Київщині чоловік викрав бюлетені. Новини України, Новини політики, Президентські вибори 2019, Володимир Зеленський, Леся Виговська, Поліція, Порушення на виборах, Марія Писаренко – Телеканал новин 24
В Україні 21 квітня закінчився другий тур президентських виборів, в якому наразі лідирує Володимир Зеленський. У деяких регіонах зафіксували низку порушень. Так, на Київщині чоловік викрав бюлетені.
Нацполіція, спостерігачі громадської мережі “Опора” і міжнародних організацій одноголосно визнали, що вибори президента минули без проблем.
А порушень зафіксували навіть менше, ніж під час першого туру.
Результати відображають прагнення українського народу, а це особливо видатне досягнення з огляду на те, що вибори відбувалися в контексті агресії Росії на українській території, – сказав голова Канадської місії спостереження за виборами 2019 в Україні Ллойд Аксуорті.
Менше фіксували фактів підкупу виборців.

Continue reading...