Home Ukraine Україна — українською Філарет розповів, чого очікує від Зеленського

Філарет розповів, чого очікує від Зеленського

232
0
SHARE

Член Синоду Православної церкви України, почесний патріарх Філарет привітав Володимира Зеленськогоз перемогою на президентських виборах і висловив надію, що новий глава держави збереже зовнішньополітичний і…
Член Синоду Православної церкви України, почесний патріарх Філарет привітав Володимира Зеленськогоз перемогою на президентських виборах і висловив надію, що новий глава держави збереже зовнішньополітичний і реформаторський курс країни.
“Український народ на президентських виборах продемонстрував високі стандарти демократії і під час свого волевиявлення вибрав вас главою Української держави. В день інавгурації Господь покладе на вас велику відповідальність за долю кожного громадянина і країни в цілому”, – йдеться у зверненні Філарета, адресованому Зеленському та поширеному прес-службою патріарха у понеділок, 22 квітня.
Філарет нагадав майбутньому президентові, щ він присягне “перед Богом і людьми” захищати суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут українського народу, обстоювати права і свободи громадян, додержуватися Конституції України і законів, виконувати свої обов’язки в інтересах усіх співвітчизників, підносити авторитет України у світі.
Патріарх заявив, що сподівається на збереження при президенті Зеленському курсу на євроатлантичну інтеграцію України та проведення необхідних країні реформ.

Continue reading...