Home Ukraine Україна — українською Порошенко звернувся до українців з нагоди 9 травня – 24 Канал

Порошенко звернувся до українців з нагоди 9 травня – 24 Канал

236
0
SHARE

Чинний український президент Петро Порошенко привітав ветеранів Другої світової війни з Днем перемоги над нацизмом, який в Україні відзначають 9 травня. Крім того, політик не оминув увагою й українських воїнів, що нині захищають спокій держави на Донбасі. Новини політики, Новини України, 9 травня, День Перемоги, Президент України, Петро Порошенко – Телеканал новин 24
Чинний український президент Петро Порошенко привітав ветеранів Другої світової війни з Днем перемоги над нацизмом, який в Україні відзначають 9 травня. Крім того, політик не оминув увагою й українських воїнів, що нині захищають спокій держави на Донбасі.
Як зазначив чинний український гарант, 9 травня українці з гордістю вшановують усіх людей старшого покоління, яким випало пройти крізь смертельний вогонь Другої світової війни.
Величний подвиг і жертовність українського народу, що зробив вагомий звитяжний внесок у розгром нацистів і їхніх сателітів, справедливо визнано історією та міжнародним співтовариством. Саме на нашій багатостраждальній землі було розгромлено добірні військові з’єднання ворога й остаточно вирішилася подальша доля війни та спільної перемоги Антигітлерівської коаліції.

Continue reading...