Home Ukraine Україна — українською Порошенко побажав Зеленському успішного президентства

Порошенко побажав Зеленському успішного президентства

215
0
SHARE

П’ятий президент України також відзначив, що зміна влади – ознака приналежності українців до європейської цивілізації| СЬОГОДНІ
Президент України Петро Порошенко, який завершає свою каденцію, висловив подяку українському народу, знову приніс свої вибачення всім, чиїх надій не виправдав, а також побажав новообраному президенту Володимиру Зеленському успішної каденції, підкресливши, що залишається в політиці, щоб не допустити відхилення від євроатлантичного курсу країни.
“Перш за все, хотів би подякувати великому українському народу за велику честь працювати протягом п’яти років на чолі великої країни. Країни, яка вразила весь світ силою національного духу, вразила гідністю, вразила стійкістю і свободолюбством. Особливо хотів би поклонитися захисникам України за право, можливість і честь бути Верховним головнокомандувачем”, – йдеться в зверненні Порошенка до співвітчизників, оприлюдненому на сайті президента у неділю ввечері.
Підбиваючи підсумки свого президентства, він зазначив, що Україна нині знаходиться в кращому стані, ніж 5 років тому, про що свідчать основні статистичні показники. “Домогтися цього вдалося лише спільними зусиллями, завдяки підтримці активної частини суспільства і розумінню більшості”, – зазначив глава держави.
“Україну ми зберегли,” Новоросію”- поховали. Агресора, значно сильнішого за нас, – зупинили. Створили армію, яка стала однією з найсильніших на континенті. Спираючись на міжнародну проукраїнську коаліцію, вона надійно тримає оборону на Сході”, – йдеться в зверненні.
Порошенко також зазначив, що влада України “виграла дипломатичну битву” за ратифікацію Угоди про асоціацію з Європейським Союзом і переорієнтувала економіку на Євросоюз, свідченням чого є більш ніж двократне зростання товарообігу.

Continue reading...