Home Ukraine Україна — українською СБУ посилила контррозвідувальний режим щодо російських радикалів на в'їзді до Молдови

СБУ посилила контррозвідувальний режим щодо російських радикалів на в'їзді до Молдови

435
0
SHARE

СБУ посилила контррозвідувальний режим щодо радикально налаштованих громадян Росії на в’їзді до Молдови через територію України. Рішення прийнято з метою недопущення загострення ситуації в Кишиневі.
Як повідомляє прес-центр СБУ, Служба безпеки України оперативно відслідковує внутрішньополітичну ситуацію, яка склалася в Республіці Молдова.
У межах партнерських відносин СБУ постійно обмінюється інформацією з молдовськими колегами для збереження спокою та стабільності в регіоні.
З метою недопущення загострення ситуації в Кишиневі, пов’язаної з іноземним втручанням у внутрішні процеси, посилено контррозвідувальний режим на в’їзді до Молдови через територію України щодо радикально налаштованих росіян.
Читайте такожСтурбовані можливістю реалізації російського сценарію федералізації: у МЗС відреагували на ситуацію в Молдові
Як повідомляв УНІАН, 8 червня Конституційний суд Молдови оголосив незаконними дії депутатів на екстреному засіданні парламенту, під час якого відбулося затвердження складу уряду і церемонія приведення його до присяги.

Continue reading...