Home Ukraine Україна — українською Стрілянина в Броварах: Що кажуть правоохоронці та очевидці

Стрілянина в Броварах: Що кажуть правоохоронці та очевидці

288
0
SHARE

У Броварах вранці 29 травня відбулися розбірки місцевих бандитів за маршрути. Глава МВС Арсен Аваков заявляє, що причиною всьому – корупція у визначенні квот перевізників
Поліцією наразі вже затримано 10 осіб, які брали участь у хуліганстві. При цьому багатьом вдалося втекти з місця конфлікту.
Facebook
Місцеві жителі Броварів, які стали свідками стрілянини, зазначають, що розбірки почалися приблизно о 7:10 і тривали близько 15 хвилин.
“Я виглянув у віконце кухні і помітив, що під моїм під’їздом стоїть машина, вона вся була обстріляна, всі вікна. Біля неї стояв якийсь чоловік, в руках він тримав щось схоже на дробовик. Після цього я почав викликати поліцію, мені сказали, що вже надійшло дуже багато дзвінків і поліція вже їде. Я це помітив приблизно о 7:10. Точно не скажу, але хвилин 15 точно це тривало. Я бачив збоку свого двору, він стояв один біля машини і на когось чекав. Вони стріляли з іншого боку. Я боявся виглядати в інше вікно, розуміючи, що одна куля прилетіла мені на балкон, може прилетіти і друга. Наскрізь пробило віконну раму і 3 склопакети вікна. Добре, що куля зупинилася і впала біля штори. Буду міняти вікно своїм коштом. Чекаю на прибуття слідчого, щоб зняли всі ушкодження та щоб забрали кулю”, – розповідає місцевий житель Сергій.
Ще один свідок перестрілки розповідає, що її налякало велике скупчення людей у дворі. Вона не відразу зрозуміла, що почалася стрілянина, і подумала, що падає стіна.
Журналіст Андрій Павловський у себе в “Телеграм” пише, що, судячи зі слідів куль на стінах будинку в районі 3-4-го поверхів, стрілянина була запеклою.
Журналіст поспілкувався ще з одним свідком, з очевидцем стрілянини, місцевим жителем Денисом, який місяць тому повернувся із зони ООС. Він спросоння подумав, що досі на сході України, де триває бій.
Також він стверджує, що стріляли кулями для кабанів.
“Як заявив нашому “Телеграм”-каналу кандидат юридичних наук, адвокат Сергій Войченко, поліція зареєструвала найбільш явну в цій ситуації статтю 296 ч.

Continue reading...