Home Ukraine Україна — українською “У депутатки хист до політичної фантастики”. Степанов відкинув звинувачення щодо фальсифікації документів

“У депутатки хист до політичної фантастики”. Степанов відкинув звинувачення щодо фальсифікації документів

315
0
SHARE

Народна депутатка від партії “Голос” Олександра Устінова звинуватила міністра охорони здоров’я Максима Степанова у тому, що на Кабміні він зачитав один документ – а підклав …
Народна депутатка від партії “Голос” Олександра Устінова звинуватила міністра охорони здоров’я Максима Степанова у тому, що на Кабміні він зачитав один документ – а підклав на підпис прем’єр-міністру інший.
Степанов відповів на закид під час брифінгу 2 червня.
“Судячи з матеріалу, у народного депутата Устінової є хист до політичної фантастики”, – сказав міністр.
Документи стосувалися змін до постанови № 391 щодо двох київських лікарень: “Центру мікрохірургії ока” та “Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини”.
Хоча ці київські лікарні і не автономізувалися, уряд цим документом мав зробити для них виключення і зобов’язати Нацслужбу здоров’я таки заключити з ними договори і оплачувати їхні послуги.
За словами Степанова, жодних фальсифікацій не було, і все відбувалося відповідно до порядку прийняття постанов урядом.
“У цьому випадку Міністерством охорони здоров’я був розроблений проєкт постанови, який потім надсилається в міністерство або в інші органи центральної виконавчої влади для зауважень, які вони надають до цієї постанови.

Continue reading...