Home Ukraine Україна — українською Кадиров пригрозив Зеленському помстою та закликав вибачатися: усі деталі

Кадиров пригрозив Зеленському помстою та закликав вибачатися: усі деталі

326
0
SHARE

Рамзан Кадиров звернувся до Володимира Зеленського. Очільник Чечні закликав президента України визначитися з позицією та підтвердити вибачення. Деталі скандалу – 24tv.ua.
Очільник Чечні Рамзан Кадиров звернувся до Президента України Володимира Зеленського. На переконання першого, український лідер намагається зобразити із себе щось. Тому Кадиров закликав Зеленського визначитися, ким він є насправді, та підтвердити свої вибачення за відео “Кварталу 95”, яке його образило.
Так Кадиров відреагував на відео, яке у червні журналіст Дмитро Гордон оприлюднив у ютьбі. Це фрагмент інтерв’ю з Зеленським, що було записано в 2018 році. На кадрах представник ЗМІ попросив нинішнього президента розповісти про конфлікт із лідером Чечні Рамзаном Кадировим. Про це пише 24 канал.
За словами Зеленського, суть його полягає в тому, що у програмі “Чисто News”, яку випускає “Квартал”, була нарізка, куди потрапило відео з Кадировим, який плаче (сам чинний політик про цей ролик навіть нічого не знав).
До мене зателефонували та запитали, що можете сказати з цієї ситуації. І підкреслили, що це стосується мусульманського світу.

Continue reading...